януари

01

Invalid date

00:00 ДО

Събитието е изтекло.
Краси Георгиев ултрамаратонец
Краси Георгиев - Ултрамаратонец, който иска да вижда светлината в очите на децата, когато говорят за нещата, които са истински важни, като здравето и грижата за него чрез спорт. Преди много години заминава да учи психология в Англия, а след няколко години работа с жертви на насилие и случайна среща в един бар, се преквалифицира в готвач. Изморен от безкрайните смени и стреса, Краси решава да се погрижи за себе си и открива себе си в бягането. Първият успешен маратон откючва „Малкия Супермен“ и от тогава насетне той не спира да бяга. На 12 юли 2017-та Краси стана първият български спортист, завършил успешно вероятно най-тежкото състезание по бягане в света – американското Badwater, в което преодоля 216 км за 37 часа и 37 минути при температура на въздуха 45 градуса. Кристина - Криси (8 г.) започва да спортува и да се интересува от здравословен начин на живот на 5 години. Избира да спортува редовно след като се запознава с Краси Георгиев и той ѝ предлага да я тренира за бягания по 5 км. За кратко време Краси успя да предизвика у нея интерес към бягането и функционални тренировки, които тренират сила, издръжливост, баланс, координация и стойка. В основата на този резултат е личният пример на Краси и неговият неформален подход към детската аудитория.

Съзтезателни детски игри с Краси и Криси

от Краси Георгиев ултрамаратонец
София, България
БЕЗПЛАТНО
Събитието е изтекло.
Съзтезателни детски игри с Краси и Криси

Краси и Криси - Съзтезателни детски игри

Събитието ще започне с весели и щури детски игри, като Краси ще разкаже колко километра е пробягал и защо го прави, какво друго практикува и как се чувства след като е превърнал спорта в начин на живот. Криси ще разкаже колко важен е спорта за децата и как тя започва да спортува редовно.

  • Дисциплини: бадминтон, баскетбол, хандбал, лека атлетика и бягане. 
  • Участниците ще бъдат разделени на възрастови групи: 4г до 8г и от 9г до 13г.

Под ръководството на Краси, Криси ще покаже и направи серия от упражнения подходящи за деца, които биха могли да изпълняват всяка сутрин в дома си, за да започнат своят ден по-тонизирани.

Подходящо облекло - спортен екип с маратонки


ГРУПИ
ЛОКАЦИЯ
Мулти игрище, тераса, до входа на магазин Витоша
София1756България
Декатлон Витоша, улица „Олимпийска“, София, България
КОНТАКТИ
Краси Георгиев ултрамаратонец