януари

01

Invalid date

00:00 ДО

Събитието е изтекло.
Божия Ноева
Божия Ноева е треньор с дългогодишен опит в тренировките с деца и по-специално - момичета. Тя има над 10 г. опит. Успешно защитава специалности “Футбол”, треньорски профил, и втора специалност “Физическо възпитание и спорт”, учителски профил, в Национална спортна академия (НСА) през 2013 г. През 2015 г. защитава успешно магистърска специалност “Спортен мениджмънт” в НСА. Божия Ноева е и дипломиран бакалавър със специалност “Кинезитерапия” в НСА от 2020 г. Предстои й дипломиране по втората й успешно завършена магистратура “Спорт за високи постижения” с профил кондиционен треньор в Националната спортна академия. Притежател на УЕФА “Б” лиценз, а от март 2022 г. вече е и една от малкото жени в България, притежатели и на УЕФА “А” лиценз по футбол. Към настоящия момент Божия е докторант към катедра “Футбол” в Национална спортна академия и й предстои защита на докторантски труд. Има завършени допълнителни професионални курсове за масажист, за фитнес инструктор, за слагане на тейп на долен и горен квадрант. За периода 2011 г. до 2015 г. Божия е старши-треньор по футбол на девойки в НСА. В периода 2015 г. - 2016 г. е старши треньор на девическия отбор на ФК "Царско Село", а през 2017 г. е старши треньор на футболен клуб "Света София", както и основател на отбора. От 2018 г. към настоящия момент тя е старши-треньор на отбора за девойки до 17 г. към Национална спортна академия.

Тренировка по футбол за деца 5-7г с Божия Ноева

от Божия Ноева
София, България
БЕЗПЛАТНО
Събитието е изтекло.
Тренировка по футбол за деца 5-7г с Божия Ноева

Препоръчителна възраст на децата от 5г до 7г

Облекло - спортна екипировка

Игрището е подходящо за обувки с равна подметка(стоножки не са препоръчителни)


Футболът е най-великата игра в света. Това е отборен спорт, който има милиони фенове по цял свят. Точният произход на футбола е неизвестен. Предполага се, че той е британски и възниква през 19 век, но има доказателства за съществуването на вид футбол, който се е играл в Китай, доста по рано. Ето защо може да се счита, че футболът е възникнал още в зората на цивилизацията.

Интересни факти:

  • Футболът е единственият голям спорт в света, в който не можете да използвате ръцете си, за да въздействате на топката.
  • Проучване на ФИФА през 2007 г. установи, че приблизително 265 милиона души, или 4% от населението на Земята, са играли футбол в състезателна форма, което го прави най-популярният спорт в света.
  • Футболът е най-доходоносният спорт в света. Футболната индустрия произвежда повече пари от всеки друг спорт.

Чудите се защо детето ви да се запише именно на футбол? Футболът има и редица предимства за здравето на вашите деца:

  • универсален спорт, който развива издръжливостта ви и представлява добра кардио тренировка, благодарение на интензивното бягане.
  • движенията и техниките при този спорт развиват физиката и ви позволяват да работите върху координацията и мускулния си тонус
  • и не на последно място - колективен спорт, който изгражда екипен дух, дисциплина и уважение към противника.

 

Децата ви ще тренират, докато се забавляват и играят с приятели! Елате при нас и се уверете сами!

ГРУПИ
ЛОКАЦИЯ
Мулти игрище, тераса, м-н Декатлон Витоша (околовръстен път)
София1756България
Декатлон Витоша, улица „Олимпийска“, София, България
КОНТАКТИ
Божия Ноева