януари

01

Invalid date

00:00 ДО

Събитието е изтекло.
ALFA FIT KIDS тренира и обича децата на Бургас повече от 2 години. Основна наша мисия е подрастващите да обикнат спорта и той да стане неизменна част от ежедневието им. Тренировките са базирани на интерактивен метод и под формата на игри усвояваме основни човешки качества необходими и в ежедневието ни-бързина, ловкост, скорост на реакцията, памет, изграждане на чувство за екипност и толерантност, логическо и стратегическо мислене. Спортът е здраве и ние ще го поднесем на децата по най-емоционалния и достъпен начин.

Ден на детето с Фит Кидс

от FIT KIDS ALFA
Burgas, Bulgaria
БЕЗПЛАТНО
Събитието е изтекло.
Ден на детето с Фит Кидс

1 юни е един от най-вълнуващите дни за всяко дете.За това ние от Декатлон Бургас и нашите приятели от Фит Кидс сме ви подготвили много приятни изненади и забавни състезателни игри.

За активноста

16:00 - 17:00 Състезателни трасета: Изпитания от различните спортове - стрелба в мишена, ловкост, бързина, прескачане на препядствия, скорост на реакцията и други

17:00 - 18:00 Народна топка - Запознайте се с една изцяло нова народна топка по проект на FIT KIDS ALFA

18:00 - 19:00 Състезателни трасета :Нови трасета и нови предизвикателства

19:00 - 20:00 Клубно рали:Отборна игра, която не е за изпускане, ще ви държи развълнувани и до последно ще се борите да спечелите, последните може да станат първи!

Препоръчителна възраст 4+

Очакваме ви за едно незбравимо изживяване!

ГРУПИ
ЛОКАЦИЯ
булевард „Транспортна“29
Burgas8008Bulgaria
Декатлон, булевард „Транспортна“, Бургас, Bulgaria
КОНТАКТИ