януари

01

Invalid date

00:00 ДО

Събитието е изтекло.
Гергана Колева
Казвам се Гергана Колева и съм Пилатес инструктор. Първият спорт, до който се докоснах беше художествената гимнастика, на която посветих 12 години. Завърших бакалавърска и магистърска степен в Пловдивски Университет, специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание“. Завърших и втората си магистратура, която е „Съвременни танцови техники“ в Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство. Преподавах пет семестъра Теория и методика на физическото възпитание в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ , към настоящия момент съм хон. пр. по Физическо възпитание и спорт в Академия за Музикално Танцово и Изобразително Изкуство в гр. Пловдив и уча специалност Рехабилитатор към Медицински университет гр. Пловдив. Преминах обучение ISPA Международна асоциация на професионалисти развиващи физически и ментални практики към Lotos4ever , International Fitness School – Pilates Choreography and Circuit с Екатерина Василенко, MK Pilates Matwork Stage с преподавател Малкълм Мюрхед, „Thinkfit (Balanced Body Program) с преподаватели Cinzia Galletto & Maximilian Stohr „Atelier pilates“- Италия, International Fitness School – Pilates for Muscular-skeleton system diseases отново с преподавател Екатерина Василенко. Създадох „Пилатес с Гери“, с цел да помагам на хората, чрез движение да възвърнат правилната позиция на гръбнака си.

Пилатес

от Гергана Колева
Plovdiv, Bulgaria
БЕЗПЛАТНО
Събитието е изтекло.
Пилатес

Участниците в откритите тренировки на Декатлон Пловдив ще могат да се насладят на Пилатес тренировка включваща правилния начин на движение ще усетят преимуществата: по-добра стойка, тонизиране мускулите на гърба, силен център, гъвкавост и усещане за благополучие.

  • Пилатес има за цел да издължи и укрепи гръбната и коремната мускулатура, запазвайки равновесието и хармонията. Подходящо е за всички, които прекарват множество часове в една и съща позиция на работното си място. 

Упражнеията се изпълняват в няколко варианта подходящи, както за напреднали, така и за начинаещи.

Пилатес ще Ви помогне да възвърнете изправената позиция на гръбнака си!

Можете да намерите повече информация за Гергана Колева ТУК : https://pilatesgerganakoleva.com/

⦁ ФБ страница: https://www.facebook.com/pilatesgerganakoleva

⦁    Инстаграм:   https://www.instagram.com/pilatesgerganakoleva/

ГРУПИ
ЛОКАЦИЯ
Фитнес зала Лаута, улица "Проф. Цветан Лазаров", Plovdiv, Bulgaria
Plovdiv4023Bulgaria
Фитнес зала Лаута, улица "Проф. Цветан Лазаров", Plovdiv, Bulgaria
КОНТАКТИ
Гергана Колева