януари

01

Invalid date

00:00 ДО

Събитието е изтекло.
Краси Георгиев
Ултрамаратонецът и мотиватор Красимир Георгиев ще помага на хората, които искат да се вземат в ръце с кондиционни тренировки на открито!

Кондиционна тренировка за начинаещи с ултрамаратонецът Краси Георгиев

от Краси Георгиев
София, България
БЕЗПЛАТНО
Събитието е изтекло.
Кондиционна тренировка за начинаещи с ултрамаратонецът Краси Георгиев

Много близка до функционалната тренировка е кондиционната. Името й произлиза от английски и означава тренировка на физическото състояние. Кондиционната тренировка е свързана с различни аспекти от човешката физика и се прилага във всички професионални спортове. Практикуването й развива качества като сила, издръжливост, ловкост и динамика. По време на тренировката се използват серии от упражнения, които комбинират елементи от различни спортове и са съобразени с целите, които трениращият си поставя. Кондиционни тренировки се изпълняват в определена последователност и включва участието на различни мускулни групи.

Кондиционните тренировки наподобяват високоинтензивните интервални тренировки. Сериите от упражнения се изпълняват в определена последователност, като се правят кратки почивки. Постигнатите резултати оказват силен ефект върху мускулната сила и издръжливост. Всяка тренировка съчетава бягане, каране на колело, клякане, набиране, теглене на въже. Спортуващите могат да използват тежестта на собственото си тяло, свободни тежести, медицински топки или тренировъчни ластици. При този метод също се взаимстват комбинации от различни спортове като гимнастика, волейбол, футбол и вдигане на тежести. Интензивната тренировка изгаря бързо и лесно калории и се грижи за силата и издръжливостта на тялото.

ГРУПИ
ЛОКАЦИЯ
Декатлон Подуяне
София1517България
Декатлон "Подуяне", булевард „Владимир Вазов“, София, България
КОНТАКТИ
Краси Георгиев