януари

01

Invalid date

00:00 ДО

Събитието е изтекло.
Красимир Найденов
Здравейте, казвам се Красимир Найденов и съм част от отбора на Декатлон “Витоша”. На 24 г. Съм и живея в град София. Завършил съм Гимназия с Преподаване на Чужди Езици в град Смолян. Владея добре английски и немски език. Продължих образованието си в НСА “Васил Левски” град София специалност Педагогика, като в момента ми предстои дипломиране и придобиване на бакалавърска степен. Занимавам се с тенис повече от 10 години. Бил съм част от Тенис клуб “Родопа Смолян”, като в момента се състезавам в най-добрата аматьорска лига в България. Част съм от Декатлон България вече повече от 4 години. За този период научих и усвоих незаменими качества, които изградиха моята личност. Страстта и любовта ми към спорта са основния двигател, който ме мотивира и ме кара да продължавам да бъда част от любимата ми игра.

Тенис за деца от 3-5г с Краси Найденов

от Красимир Найденов
София, България
БЕЗПЛАТНО
Събитието е изтекло.
Тенис за деца от 3-5г с Краси Найденов

Тенисът тренира цялото тяло. Непрестанната динамика, изразяваща се в смяна на темпото на разиграванията, разнообразните удари, работата с краката и тялото, дори запазването на равновесие при удари от неудобни позиции, всеки компонент от този спорт тренира синхронно всички мускули в човешкото тяло. Ето защо, издръжливостта и физическата подготовка на и извън корта се оказват ключови в съвременния професионален тенис.


Тенисът е интелигентен спорт, изискващ концентрация на вниманието и предвиждане на ходовета на съперника. Учени са доказали, че тази комбинация от физическа активност и мозъчна стимулация има изключително благоприятен ефект върху изграждането на нови съдове в мозъка и подобряване на неговото кръвоснабдяване.

Не на последно място, макар и да се приема за индивидуалистичен спорт, когато се практикува за удоволствие, тенисът е социално занимание. За децата тенисът има възпитателен характер, защото ги учи на дисциплинираност, уважение на противника и възпитава тяхната целеустременост, упоритост и борба за победа.


Необходима екипировка ?

Цялостния инвентар, който е нужен, за да може вашето дете да играе тенис (ракети и топки) ще бъде подсигурен от нас. 

Единственото нещо, което се изисква е:

Облекло по избор на родителя (Къса фланелка, блузка, гащета или спортен панталон, шапка (по избор) и най-важното комфортни спортни обувки, с добър грайфер за изкуствена тревна настилка)


ГРУПИ
ЛОКАЦИЯ
Падел кортове, ниво паркинг
София1756България
Декатлон Витоша, улица „Олимпийска“, София, България
КОНТАКТИ
Красимир Найденов